• ulu_fanua_01

Va'aiga Maketi Plywood i le lalolagi

Va'aiga Maketi Plywood i le lalolagi

Ole tele ole maketi o plywood i le lalolagi na oʻo ile tau e tusa ma le $ 43 piliona i le tausaga 2020. O loʻo faʻamoemoeina le tuputupu aʻe o le pisinisi plywood i le CAGR o le 5% i le va o le 2021 ma le 2026 e oʻo atu i le tau e toetoe lava $ 57.6 piliona i le 2026.
O le maketi plywood i le lalolagi atoa e faʻamalosia e le faʻatupulaia o pisinisi faufale.O le itulagi o Asia Pacific o loʻo faʻatusalia le maketi taʻutaʻua ona o loʻo umia le tele o sea maketi.I totonu o le itulagi o Asia Pacific, o Initia ma Saina o maketi tetele plywood ona o le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata ma faʻateleina tupe maua i totonu o atunuu.O lo'o fesoasoani atili le alamanuia e ala i le fa'atuputeleina o fa'atekonolosi fa'atekonolosi a le au gaosi oloa e fa'aitiitia ai tau o gaosiga, fa'ateleina tupe maua, ma fa'aleleia atili le tulaga lelei o oloa plywood.
Meatotino ma Talosaga
Plywood o se fafie fa'ainisinia lea e faia mai i fa'alava eseese o fafie fafie.O lo'o fa'apipi'i fa'atasi nei laulau e ala i le fa'aogaina o fatu fafie o fa'atalata'i e fa'ata'amilo i se tulimanu sa'o.Plywood e ofoina atu le tele o mea lelei e pei o le fetuutuunai, toe faʻaaogaina, malosi maualuga, faigofie faʻapipiʻi, ma le tetee atu i vailaʻau, susu, ma le afi, ma, o lea, e faʻaaogaina i le tele o faʻaoga ile taualuga, faitotoʻa, meafale, fola, puipui totonu, ma faʻapipiʻi fafo. .E le gata i lea, e faʻaaogaina foi e fai ma sui i isi laupapa laupapa ona o lona faʻaleleia lelei ma le malosi.
O le maketi plywood ua vaevaeina i luga o le faʻavae o lona faʻaogaina mulimuli i:
Nofoaiga
Fa'apisinisi

I le taimi nei, o le vaega nofoia o loʻo faʻatusalia le maketi sili ona tele ona o le televave o le taulaga, aemaise lava i le atinaʻeina o tamaoaiga.
O le maketi plywood ua vaevaeina i luga o le faavae o vaega e pei o:
Fauga Fou
Sui

O le vaega fou faufale o loʻo faʻaalia le maketi iloga ona o le siʻitia o fale faʻapitoa, aemaise lava i atunuu o loʻo aʻe.
O le lipoti o loʻo aofia ai foi maketi faʻaitulagi plywood e pei o Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Latina Amerika, ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.
Su'esu'ega Maketi
O le maketi plywood i le lalolagi o loʻo faʻamalosia e le faʻatupulaia o galuega faufale i le lalolagi atoa, faʻatasi ai ma le faʻavavevave o le tuputupu aʻe o meafale.O le faʻatupulaia o le faʻaaogaina o plywood, aemaise lava i fale faʻapisinisi ma le fausiaina o fale ma le toe faʻaleleia o puipui, fola, ma faʻalo, o loʻo fesoasoani i le faʻatupulaia o pisinisi.O lo'o tu'uina atu fo'i e le alamanuia fa'apitoa plywood e fa'aogaina i le gataifale, lea e iai le malosi e tatalia ai le fa'afeso'ota'i mai lea taimi i lea taimi i le susū ma le vai mo le tete'eina o se osofa'iga fungal.O loʻo faʻaaogaina foi le oloa mo le fausiaina o nofoa, puipui, manoa, fola, kapoti vaʻa, ma isi, faʻaleleia atili le faʻatupulaia o pisinisi.
O le maketi plywood i le lalolagi atoa o loʻo faʻamalosia e le tau-lelei o le oloa pe a faʻatusatusa i fafie mata, ma sili atu ai i le au faʻatau.E le gata i lea, o le alamanuia o loʻo faʻamalosia e ala i le faʻaogaina o le siʻosiʻomaga a le au gaosi oloa, maua ai se manaʻoga tele o tagata faʻatau, ma faʻateleina ai le faʻatupulaia o pisinisi.


Taimi meli: Tes-21-2022