• ulu_fanua_01

Lipoti o Maketi Fa'aulufale Mai Sili a le Lalolagi mo Plywood i le 2023-Tiga fafie i le lalolagi atoa

Lipoti o Maketi Fa'aulufale Mai Sili a le Lalolagi mo Plywood i le 2023-Tiga fafie i le lalolagi atoa

a

O le maketi i le lalolagi atoa mo plywood ose maketi taugofie, ma le tele o atunuu o loʻo auai i le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o nei mea fau fale.Plywood e faʻaaogaina lautele i le fausiaina, meaafale-faia, afifiina, ma isi alamanuia faʻafetai i lona umi, agavaʻa, ma le taugofie.I totonu o lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i maketi sili ona faʻaulufale mai i le lalolagi mo plywood, faʻavae i luga o faʻamaumauga na tuʻuina mai e le IndexBox maketi maketi maketi.

1. Iunaite Setete

O le Iunaite Setete o le lalolagi aupito tele lea e faaulufaleina mai le plywood, ma le tau faaulufale mai o le 2.1 piliona USD i le 2023. O le malosi o le tamaoaiga o le atunuu, tuputupu aʻe vaega faufale, ma le maualuga o le manaoga mo meaafale ma mea e afifi ai ua avea ai ma tagata autu i le maketi o le plywood i le lalolagi atoa.

2. Iapani

O Iapani o le lona lua sili ona fa'aulufaleina mai o plywood, fa'atasi ai ma le tau fa'aulufale mai o le 850.9 miliona USD i le 2023. O le vaega fa'atekonolosi a le atunu'u, fa'aolaola pisinisi faufale, ma le maualuga o le mana'omia mo mea fau fale e sili ona lelei na fa'aulufaleina mai ai le tele o plywood.

3. Korea i Saute

O Korea i Saute o se isi tagata taʻutaʻua tele i le maketi o plywood i le lalolagi atoa, ma le tau faʻaulufale mai o le 775.5 miliona USD i le 2023. O le malosi o le gaosiga o gaosiga o le atunuʻu, faʻavavevave le taulaga, ma le faʻatupulaia o pisinisi faufale e saofagā i ana faʻaulufaleina tetele.

4. Siamani

Siamani o se tasi o Europa sili ona faaulufaleina o plywood, faatasi ai ma le tau faaulufale mai o le 742.6 miliona USD i le 2023. O le atunuu malosi vaega gaosi oloa, booming alamanuia faufale, ma le maualuga manaoga mo mea faufale lelei ua avea ai ma tagata autu i le maketi plywood Europa.

5. Peretania

O le Malo Tele o le isi lea fa'aulufale mai o plywood, ma le tau fa'aulufale mai o le 583.2 miliona USD i le 2023. O le malosi o le faufale o le atunu'u, fa'aolaola fale gaosi meaafale, ma le maualuga o le mana'omia mo mea fa'apipi'i e fa'auluina ai le tele o fa'aulufale mai.

6. Netherlands

O Netherlands o se tagata autu i le maketi o plywood a Europa, ma le tau o oloa faaulufale mai o le 417.2 miliona USD i le 2023. O le tulaga taua o le atunuu, atinaʻe o loʻo faʻaogaina, ma le manaʻoga malosi mo mea fau fale e sili ona lelei e saofagā i ana faʻaulufaleina mai o plywood.

7. Falani

O Falani o le isi fa'aulufaleina tele o plywood i Europa, fa'atasi ai ma le tau fa'aulufale mai o le 343.1 miliona USD i le 2023. O le fa'aolaola o le atunu'u faufale faufale, fa'aolaola fale gaosi meaafale, ma le maualuga o le mana'omia mo mea fa'apipi'i ua avea ai ma ta'aloga autu i le maketi Europa plywood.

8. Kanata

O Kanata o se fa'aulufaleina taua o plywood, ma le tau fa'aulufale mai o le 341.5 miliona USD i le 2023. O le tele o vaomatua o le atunu'u, malosi faufale faufale, ma le maualuga o le mana'omia mo mea faufale lelei e fa'aosoina ai le tele o fa'aulufale mai.

9. Meleisia

O Meleisia o se tagata autu i le maketi o plywood Asia, ma le tau o oloa faaulufale mai o le 338.4 miliona USD i le 2023. O le tele o punaoa faanatura a le atunuu, malosi vaega o gaosiga, ma le maualuga o manaoga mo mea faufale e saofagā i le tele o oloa faaulufale mai.

10. Ausetalia

O Ausetalia o le isi lea o lo'o fa'aulufaleina maia le plywood i le itulagi o Asia ma le Pasefika, ma le tau fa'aulufale mai o le 324.0 miliona USD i le 2023. O le fa'aolaola o le vaega faufale a le atunu'u, malosi le gaosiga o meaafale, ma le maualuga o le mana'omia mo mea fa'apipi'i e fa'aulufale mai ai le tele o plywood.

I le aotelega, o le maketi o plywood i le lalolagi o se maketi olaola, faatasi ai ma le tele o atunuu o loʻo auai i le faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o nei mea fau fale.O le pito i luga o maketi fa'aulufale mai mo plywood e aofia ai le Iunaite Setete, Iapani, Korea i Saute, Siamani, United Kingdom, Netherlands, Farani, Kanata, Meleisia, ma Ausetalia, faatasi ai ma atunuu taitasi e saofagā tele i fefaʻatauaʻiga plywood i le lalolagi atoa.

Punavai:IndexBox Market Intelligence Platform


Taimi meli: Mati-29-2024